MEDLEMSKAP

ANTAL MEDLEMMAR: 300 st

ANTAL SÅLDA ANDELAR: 1434 st

REDAN INVESTERAT KAPITAL: 4 300 000 kr

Medlemskap

Att vara en del av något större är något som tillför värde och samhörighet. Genom ditt medlemskap gör du ett starkt ställningstagande för vår gemensamma framtid, en hållbar framtid. Det är därför våra medlemmar kallas förebilder

Hur gör jag för att bli medlem?

Via formuläret tar du klivet in i vår föreningen för att bli en delägare av Sveriges största solcellspark. Fyll i din information i formuläret, välj sedan hur många andelar du vill investera och tryck sedan på beställ. Inom några minuter får du en bekräftelse via e-post.

Betala in vald summa (3000 kr/andel) på Plusgiro 739579-1.

Om du stöter på problem hjälper vi dig gärna, gå bara in på Kontakt för att hitta våra kontaktuppgifter.

Anmäl dig gärna till föreningens nyhetsbrev som kommer 4 gånger per år med information om vad som händer i föreningen. Nyhetsbrevet innehåller ingen reklam.

Om jag redan är medlem och bara vill köpa till fler andelar?

Kontakta oss och meddela hur många andelar du vill ha och betala in på Plusgiro 739579-1 så lägger vi till på ditt befintliga medlemskap!

Hur många andelar finns det kvar?

Vi ser inga begränsningar – varken i antalet andelar eller solpaneler. Solparken byggs ut efterhand och skulle befintlig deponimark ta slut letar vi upp nya ytor att bygga på!

Vad händer när jag beställt?

När du har beställt ditt medlemskap och betalat in pengarna hanterar vi på Solar Park din beställning, och inom 14 dagar skickar vi ut ditt andelsbevis via e-post. Önskar du hellre att få ditt andelsbevis skickat hem i brevlådan så ange det nedan. Om det gäller företag som hellre vill ha faktura på beställda andelar kontakta oss så ordnar vi givetvis det!

När din betalning är oss till handa är du delägare i Solar Park!

 

Jag vill investera i följande antal solcellspaneler/andelar*

Jag vill ha mitt andelsbevis via epost*

Jag vill ta emot Solar Parks nyhetsbrev via e-post adressen jag har angett.

Jag har tagit del av stadgarna för Solel i Helsingborg ekonomisk förening.*

Är det här ingenting för dig?

Det är helt okej. Alla i hela Sverige kan inte investera i Solar Park. Du kanske känner någon som är intresserad av vad Solar Park gör? Om du gör det så får du väldigt gärna dela med dig om vad vi har att säga på exempelvis Facebook eller någon annanstans. Bara klicka på ikonen här under.